Heerlijke kleine gebakjes voor elke gelegenheid

Bij Next Level Cakes maken we ook kleine gebakjes op maat.  Klein gebak leveren wij altijd alleen op bestelling.  Het zit niet in ons vaste assortiment in de winkel. Wij maken klein gebak voor jouw feestje of bijvoorbeeld voor collega’s die jij eens wilt trakteren op verrassend gebak. In onze bakkerij in Schagen maken we allerhande kleine gebakjes. Ga jij watertanden van knapperige macarons, brosse meringues, rijke chocolade bonbons of kleurrijke petit fours? Wij maken ze voor je! In de kleur en hoeveelheid en met de smaken die jij wilt, met of zonder opdruk.

Verjaardag

Ben je binnenkort jarig en wil je eens groot uitpakken? Dan hebben wij precies die kleine gebakjes voor je die je zoekt. Zo kunnen we voor jouw gasten koninklijke royal icing koekjes maken en kun je bij ons custom made petit fours bestellen. 

Kinderverjaardag

Wordt jouw kleine prins of prinses binnenkort weer een jaartje ouder? Next Level Cakes in Schagen maakt de perfecte traktatie voor jouw kinderfeestje. Zo kunnen wij cupcakes verzorgen met de foto van je kind erop en kun je spannende cakepops bestellen. Onze kleine gebakjes zijn gegarandeerd een groot succes.

Babyshower

Hoop jij binnenkort een nieuwe wereldburger te verwelkomen? Wij maken de leukste kleine gebakjes voor het kraambezoek van jouw babyshower. Denk je eens in: petit fours met een kleine afbeelding van je geboortekaartje of cupcakes versierd met roze of blauwe muisjes. Liever babyshower cakepops in de kleuren van je babykamer bestellen? Wij maken het voor je! 

Bedrijfsfeestje

Ook met kleine gebakjes voor bedrijfsfeesten hebben we veel ervaring. Niets is leuker dan kleine gebakjes waar jouw eigen bedrijfslogo op staat. Of laat je medewerkers via een koekje met een leuke slogan weten dat je ze waardeert. Liever een taart voor je bedrijfsfeest? Kijk dan eens bij onze maatwerktaarten

Bestellen en bezorgen

Bestel jouw macarons, cupcakes, cakepops, koekjes of kleine gebakjes bij Next Level Cakes in Schagen. Levertijd is doorgaans minimaal één week, afhankelijk van jouw specificaties. Wil je meer informatie, neem dan gerust contact op.