Het zelf bakken van taarten is de laatste jaren immens populair geworden. Dat is onder andere te danken aan alle bakprogramma’s die we tegenwoordig op tv zien. Ben jij ook geïnspireerd geraakt door de fantastische baksels die op je televisiescherm voorbij komen? Dan wordt het tijd om zelf thuis het schort aan te trekken en de handen uit de bakmouwen te steken. Taartbenodigdheden bestellen doe je bij Next Level Cakes. Hier kun je al je bakbenodigdheden vinden. Bezoek onze winkel in Schagen of surf naar onze webshop.

Groot assortiment taartbenodigdheden en accessoires

Bakken en decoreren begint bij Next Level Cakes in Schagen, de leukste taartenwinkel van Nederland. Wij bieden je allerlei bakbenodigdheden om je hobby op een fijne en professionele manier uit te kunnen voeren. Zo hebben we bakmixen in vele soorten en smaken. Je kunt bij ons decoratiematerialen kopen. Er zijn  eetbare kleurpoeders en kleurstoffen, zodat je zelf je voedsel kunt kleuren. Ons assortiment aan bakblikken is zeer divers. Kies voor een originele bakvorm om je gasten mee te verrassen.

Ons assortiment:

Decoreren

Ingrediënten  

Gereedschap en materialen

Cadeaubon

Recepten

In onze webshop hebben wij diverse recepten staan. Gebruik daarbij onze ingrediënten en handige taartbenodigdheden. Bestel je ook nog eens onze fantastische taartdecoraties? Dan kan jouw eigen gebakken taart niet meer stuk. Als je zelf een verrassend recept hebt dat je met ons wilt delen, laat het ons dan weten. Wij proberen graag nieuwe dingen uit!

Taartbenodigdheden bestellen

Kun je niet wachten tot de eerstvolgende Cake & Bake Experience? Kom dan gewoon langs in onze winkel in Schagen, Noord-Holland. Daar hebben we het hele jaar door onze eigen experience! Snel taartbenodigdheden nodig? Bezoek dan onze webshop, dan heb je het vaak de volgende dag al in huis.