De mooiste en lekkerste taart bestel je bij Next Level Cakes   

Een lekkere en spectaculaire taart is vaak het hoogtepunt van het feest. Of je nu gaat voor een standaard taart uit ons assortiment of voor een speciaal op maat gemaakte taart. We maken taarten voor grote of kleine gezelschappen, taarten voor blijde gebeurtenissen of momenten van herdenken, kindertaarten, bruidstaarten, condoleance taarten en babyshower taarten. Door een taart te bestellen bij Next Level Cakes is jouw succes verzekerd. Onze taarten smaken geweldig, zien er prachtig uit en geven sfeer aan iedere bijeenkomst. We hebben met onze taarten al heel wat prijzen gewonnen en daar zijn we best wel heel trots op!

Themataarten bestellen in alle soorten en maten

Next Level Cakes maakt taarten op maat. Wil je een Cake Smash Party organiseren? Wij maken graag de taart.
Ga je echt uitpakken? Dan kun je bij ons ook een 3D-taart bestellen of wij maken zo’n hippe Eenhoorntaart voor je. Heb je voorkeur voor een fondant  taart of ga je voor een drip cake of een Ombre taart? Er is heel veel mogelijk en ze doen altijd weer goede dienst als zwemdiplomataart, je baby Gender Reveal Party of om het behalen van je rijbewijs te vieren.

Taart samenstellen met verrassende combinaties

Je kunt ook zelf je taart samenstellen, mix en match met je favoriete smaken en verras je gasten met een unieke smaakbeleving! 

Taart voor bedrijfsfeesten

Next Level Cakes levert ook taarten en klein gebak voor jouw bedrijfsfeest. Dus heb je iets te vieren of wil je gewoon je medewerkers eens in het zonnetje zetten? Laat ons jou dan verrassen met op maat gemaakt gebak. Met ons gebak maak je er een speciaal moment van.

Taart bestellen en bezorgen

Wil je een lekkere en mooie taart bestellen en wil je met die taart een mooie boodschap overbrengen? Kijk dan wat Next Level Cakes voor je kan betekenen.

Je kunt de bestelde taart ophalen bij onze bakkerij aan huis in Heerhugowaard, maar wij kunnen de taart ook bezorgen op elke willekeurig adres in Nederland, tegen bezorgkosten en afhankelijk van beschikbaarheid. Bestel eens zo’n exclusieve en heerlijke verjaardagstaart, trouwtaart, bedrijfstaart, foto taart of babyshower taart van Next Level Cakes. Stuur ons een e-mail voor meer informatie of om te bestellen.