Per oktober 2023 hebben we geen grote workshopruimte meer en zullen de workshops in kleine groepjes van maximaal 4 cursisten per keer gegeven worden. Hierdoor is ook besloten om geen basis gezelschapsworkshops en kinderfeestjes meer te geven.

Uiteraard blijven we de technische workshops en masterclasses geven, in groepen van maximaal 4 cursisten, waardoor de kwaliteit wordt verhoogd, meer aandacht voor het individu, geen annuleringen door te weinig aanmeldingen. Deze workshops kunnen ook op locatie voor groter aantal deelnemers gegeven worden, heeft u een taartwinkel en wilt u uw klanten iets tofs kunnen bieden, neem dan zeker even contact op voor de mogelijkheden.

De workshops die gegeven worden zijn voornamelijk gericht op 3D taart sculpturen en modelleerwerk, waarbij de nadruk ligt op realisme. Technieken die geleerd kunnen worden, omvatten onder andere het bedenken en maken van inwendig frame, werken met modelleerchocolade en rice krispie treats, in vorm snijden van cake, diverse technieken om textuur te creëeren, beperkt ook schilderen op taart en in privé workshop is airbrushen ook mogelijk.

Er worden momenteel geen workshops op vaste dagen ingepland, zodat er keuzevrijheid blijft, mochten er wel workshops ingepland worden, kunt u zich daar natuurlijk gewoon voor inschrijven.

De workshops worden gegeven door mij, Nathasja Flapper, aka Flappergasted Cakes, met ruim 12 jaar ervaring en specialisatie op het gebied van 3D taarten/complex boetseerwerk en een aardige lijst internationale awards, prijzen en nominaties op mijn naam.

Privé workshops zijn natuurlijk altijd te boeken, neem hiervoor contact op  

Privéles is €450,- per dag, de prijs van een workshop met meerdere personen is afhankelijk van het type workshop, skill level en de duur ervan, dit varieert van €150 tot €295,-

Dag workshops zijn inclusief lunch en benodigde materialen, heel soms dien je zelf iets mee te nemen zoals cake, dit wordt dan duidelijk vooraf gecommuniceerd bij de omschrijving van de workshop.

Let op,

De bakkerij is niet allergeenvrij, elk allergeen kan aanwezig zijn. De gemaakte taarten zijn in principe alleen lesmateriaal, we werken zo hygiënisch mogelijk, echter zijn de taarten gemaakt in de workshop niet bedoeld om te nuttigen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen mits toch besloten wordt de taart op te eten.